Bosbaden met Lieve De Boeck en Sjoerd Dragtsma
04

04/06/2024 - 10:00 • 06/06/2024 - 14:00

Bosbaden met Sjoerd & Lieve

De Vlaamse Ardennen

Een speciaal duet…

Vanaf de eerste ontmoeting wisten we dat het goed zat. Vele ceremonies en omzwervingen later kijken we uit naar onze co-creatie en willen we jullie graag samen inspireren om met ons te genieten van alles wat zich hier en nu aandient.

De aarde, het water, het vuur en de lucht zijn onze steun en inspiratie. Ze helpen ons diep doorvoelen wat het betekent om mens te zijn. Deel te zijn van het grote geheel. Eén met de natuur. Om te luisteren naar wat altijd is.

Programma

Dag 1

We verwelkomen jullie graag rond het vuur in de tipi en nodigen jullie uit voor een onderdompeling in de natuurlijke vijver. Het pure water dat we allemaal zijn stroomt in en rond ons. We voelen ons letterlijk één met al de schoonheid die ons omringt in dit zalige paradijs. We warmen ons op bij het vuur en genieten van een geleide meditatie om onze intenties en wensen helder te maken. Tijdens de helende klankenreis in de tipi is een microdosis van de paddestoelen (psylocibine) beschikbaar voor zij die willen.

Dag 2

Bosbaden. Een volle dag één met de aarde. Herenigen, ontspannen en spelen met de natuur. Met een lichte dosering paddestoelen medicijn. Met een fysiek samen zijn (aanraking) en schilderen met de aarde (leuke verrassing). Buiten slapen onder de sterren is mogelijk.

Dag 3

We richten onze aandacht op onze ademhaling en turen naar de lucht. Holotropisch ademen brengt je alweer helemaal in het moment één met wat is. Na de lunch ronden we af.

Waar & wanneer

Start: 04/06/2024 - 10:00
Eind: 06/06/2024 - 14:00
Rue du Trieu 31, 7750 Russeignies

Bijdrage

€ 550
Betaal ter plaatse voor de start van het retreat.

Meebrengen

Bij inschrijving ontvang je dit per mail.

Reserve my spot

    Questions? Concerns? Special requests?

    Stay up to date

    Subscribe to the mailing list and be the first to receive the latest updates.

    YOU'RE IN!Thank you! You have been successfully registered. Time to shine!