Zweethut ceremonie

Eeuwenoud zuiveringsritueel

Sweat Lodge ceremonie Kluisbergen

Reining. Zuiver. Deel.

Dit prachtig oeroud Indiaans zuiveringsritueel brengt ons terug naar de baarmoeder waar we in geborgenheid kunnen verbinden met onze pure levensstroom. De wijsheid van de grootmoeders wordt binnengebracht in de vorm van gloeiende stenen. Je wordt uitgenodigd om je dromen en verlangens te delen in deze veilige context.

Helen in stilte en zachtheid

Wees welkom in een cirkel waar er zal worden gesproken vanuit een open hart en geluisterd met een ontvankelijk hart. Waar helen in zachtheid werkelijkheid wordt. Waar er ook ruimte wordt gecreëerd om in stilte te luisteren naar jezelf. Ruimte waar je vruchtbare grond klaar is om te ontvangen. En waar onze dankbaarheid wordt uitgesproken voor alles wat leeft in ons op dat moment.

Time to Shine

Binnenkort

Sorry, er zijn momenteel geen zweethutten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte zodra er nieuwe data zijn. Tot ziens in de baarmoeder.

Voor wie?

  • Voor iedereen die bewuster in het leven wil staan en vanuit nieuwe inzichten duidelijke keuzes vanuit een open hart wil maken.
  • Voor iedereen die durft toegeven dat angst een slechte raadgever is én toch durft te springen in het onbekende.
  • Voor iedereen die deel wil uitmaken van een mooie cirkel met gelijkgezinden.
  • Voor iedereen die voelt dat het tijd is voor een volgende stap op dit prachtig pad genaamd ‘leven’.

Maxime

OMG, (..) Er is zoveel veranderd in mijn leven en ben zo gigantisch stabieler en rustiger. Kan niet wachten om je er meer over te vertellen.

Maxime • België

Juul Vanleysen

Voor een wonderlijke dame. Voor een wonderlijke sjamane. Voor een nederig, groots wezen. Innige dank. Namaste.
Juul Vanleysen • België

Lisanne

What a beautiful gift this weekend together was. I still have a warm glow in my chest 🙂 […]. All your warmth and love and authenticity will keep me warm and glowing this winter season. Thank you, merci, danke.

Big hug ❤️ • Lisanne

Mateusz & Nikolas

Thanks for your love, all your teachings and pointings, for your wisdom and laughter and for your warm-heartedness. To show us how extraordinary life is and how to dive deep into our own being.

Mateusz & Nikolas • Germany

Jakob

Ongelofelijk hoe het medicijn en vooral de omgeving, mensen en ceremonie mij gebracht hebben tot de zelfzorg en zelfliefde waar ik overduidelijk nood aan had.

Jakob

Lieve De Boeck

Life doesn’t mean a thing when not shared!
Lieve De Boeck ?

Karin Vanaudenaerden

Lieve, pas seulement un prénom… Une façon d’être qui vous transforme! L’impression de recevoir trop pour ce que l’on peut lui rendre en retour! Aujourd’hui, je renais… Je suis énergisée, ce qui exprime au moins une partie de ce que je ressens !!!
Merci, Merci, Merci

Karin • Itterbeek

Carla Van Den Eeckhoudt

Waw, waw en nog eens waw wat een magische energie tijdens en na de vrouwenzweethut…hier wil ik wel een paar jaar in vertoeven….dankjewel Lieve De Boeck en alle mooie dames die aanwezig waren…
Carla Van Den Eeckhoudt • Key Of Live

Carmen Cheung

Lieve! Duizenden miljoen keer dankbaar zelfs dat is nog te weinig. Dank u dat ik je onvoorwaardelijke liefde heb mogen voelen! Tot snel, veel liefde.
Carmen • België

Isabelle de Meyere

Amai, straf hoor afgelopen vrijdag ! We hebben echt genoten van je maanceremonie. Je was zo echt, zo jezelf, heerlijk om je bezig te zien en het was voor ons ook een erg louterende avond. Heel veel dank voor zoveel liefde
Isabelle de Meyere • Brussel

Ontdek. Evolueer. Schijn.

Tijd om contact te maken met je essentie en alles wat leeft. Tijd om op ontdekkingstocht te gaan in jezelf om vanuit een open hart bewuste keuzes te kunnen maken en je unieke zijn te delen.

Bosbaden met Paddestoelen

Met Sjoerd & Lieve

Muziek van de Lachende Sjamanen

De playlist van onze communitie

Plant ceremonie

Diep contact met je pure essentie

Zweethut ceremonie

Eeuwenoud reinigingsritueel

Energetische healing

Diepgaande 1 op 1 healing

Vragen? Zorgen? Speciale verzoeken?

Stay up to date

Subscribe to the mailing list and be the first to receive the latest updates.

YOU'RE IN!Thank you! You have been successfully registered. Time to shine!