Privé ceremonie

Een intens proces van bewustwording

Time to Shine - Special Healing Weekends Image

Private Healing Nights

Plant ceremonies voor 4 of meer personen uit je persoonlijke omgeving.

Gezien, gevoeld en gehoord worden in groep raakt je zoveel dieper dan alles wat je alleen kunt doen. In onze kwetsbaarheid ligt onze kracht. 

De anderen ondersteunen je om jouw schoonheid te ontdekken en zijn van onschatbare waarde aangezien de wonden en trauma’s die je meedraagt in je gedachten namelijk werden veroorzaakt door die anderen. Ze helpen je door de illusie te zien i.p.v. hetzelfde verhaal opnieuw en opnieuw te herhalen en vanuit deze gedachte jezelf te blijven wijsmaken dat dit de realiteit is.

En omdat ALLES verbonden is help jij ook hen in hun proces.

Met 4, 6 of 12? Stel zelf je groep samen.

Nodig je ouders, broer(s) of zus(sen), partner, kinderen, neven, nichten, vrienden, collega’s, … uit om samen een duidelijk zicht te krijgen op wat er allemaal speelt in je leven, een diepgaande fysieke zuivering te ontvangen en meer ruimte te ervaren in dit spel genaamd ‘leven’.

Een intens proces van BEWUSTWORDING. Een zeer waardevolle ervaring om duidelijkheid te brengen in de stroom van het leven en jou te inspireren om te schijnen.

Boek een privé ceremonie

  Voor wie?

  • Voor iedereen die bewuster in het leven wil staan en vanuit nieuwe inzichten duidelijke keuzes vanuit een open hart wil maken.
  • Voor iedereen die durft toegeven dat angst een slechte raadgever is én toch durft te springen in het onbekende.
  • Voor iedereen die deel wil uitmaken van een mooie cirkel met gelijkgezinden.
  • Voor iedereen die voelt dat het tijd is voor een volgende stap op dit prachtig pad genaamd ‘leven’

   

  Carmen Cheung

  Lieve! Duizenden miljoen keer dankbaar zelfs dat is nog te weinig. Dank u dat ik je onvoorwaardelijke liefde heb mogen voelen! Tot snel, veel liefde.
  Carmen • België

  Nikolas Jürgensmeyer

  i’m sending you regards with love and joy and my deep gratitude for all the love you are constantly giving to all of us. There is a tremendous depth in what you are sharing with us. Thank you, thank you, thank you! In stillness,

  Nikolas • Germany

  Colm

  Lieve has the ability to tune in and bring powerful spiritual healing and deliver it in a relaxed and meaningful manner. Thank you Lieve, Love and Blessings
  Anoniem • Ireland

  Isabelle de Meyere

  Amai, straf hoor afgelopen vrijdag ! We hebben echt genoten van je maanceremonie. Je was zo echt, zo jezelf, heerlijk om je bezig te zien en het was voor ons ook een erg louterende avond. Heel veel dank voor zoveel liefde
  Isabelle de Meyere • Brussel

  Mateusz & Nikolas

  Thanks for your love, all your teachings and pointings, for your wisdom and laughter and for your warm-heartedness. To show us how extraordinary life is and how to dive deep into our own being.

  Mateusz & Nikolas • Germany

  Juul Vanleysen

  Voor een wonderlijke dame. Voor een wonderlijke sjamane. Voor een nederig, groots wezen. Innige dank. Namaste.
  Juul Vanleysen • België

  Lisanne

  What a beautiful gift this weekend together was. I still have a warm glow in my chest 🙂 […]. All your warmth and love and authenticity will keep me warm and glowing this winter season. Thank you, merci, danke.

  Big hug ❤️ • Lisanne

  Carla Van Den Eeckhoudt

  Waw, waw en nog eens waw wat een magische energie tijdens en na de vrouwenzweethut…hier wil ik wel een paar jaar in vertoeven….dankjewel Lieve De Boeck en alle mooie dames die aanwezig waren…
  Carla Van Den Eeckhoudt • Key Of Live

  Lieve De Boeck

  Life doesn’t mean a thing when not shared!
  Lieve De Boeck 😉

  Karin Vanaudenaerden

  Lieve, pas seulement un prénom… Une façon d’être qui vous transforme! L’impression de recevoir trop pour ce que l’on peut lui rendre en retour! Aujourd’hui, je renais… Je suis énergisée, ce qui exprime au moins une partie de ce que je ressens !!!
  Merci, Merci, Merci

  Karin • Itterbeek

  Lieve De Boeck

  Ik ben niet meer en niet minder dan een kanaal om liefde door te geven en het is mijn keuze om niet meer of niet minder te zijn in deze wereld.

  Zoals bij ieder mens is mijn pad bezaaid met rozen én doornen, maar ik heb ondertussen geleerd dat het één niet beter is dan het andere. Alles is goed.

  Ik ben er ook achter gekomen dat het verleden niet meer is dan een verhaal en de toekomst niet meer dan een droom. Ik probeer dan ook in volle overgave te leven in het nu.

  Voor mij is het simpel. Ik werk op basis van vertrouwen. Het leven dat ik heb geleefd met onnoemelijk veel ervaringen en opleidingen heeft me op dit punt gebracht. Aan mij om mijn unieke zijn te laten schijnen om anderen te inspireren dit ook te doen – op hun unieke manier -.

  Ontdek. Evolueer. Schijn.

  Tijd om contact te maken met je essentie en alles wat leeft. Tijd om op ontdekkingstocht te gaan in jezelf om vanuit een open hart bewuste keuzes te kunnen maken en je unieke zijn te delen.

  De lachende sjamaan

  Een inspirerende training over hoe jeZelf omarmen

  A Place to Be

  Coming soon

  Plant ceremonie

  Diep contact met je pure essentie

  Zweethut

  Eeuwenoud reinigingsritueel

  Energetische healing

  Diepgaande 1 op 1 healing

  Vragen? Zorgen? Speciale verzoeken?

  Stay up to date

  Subscribe to the mailing list and be the first to receive the latest updates.

  YOU'RE IN!Thank you! You have been successfully registered. Time to shine!