Select Page

Plant ceremonie

Een inspirerend proces van BEWUSTWORDING

Yule Feast - Women looking at the moon

Special Healing Nights

Een intens proces van BEWUSTWORDING.

Ben je ‘het’ werkelijk beu en wil je graag uit de vicieuze cirkel stappen die je voor jezelf hebt gecreëerd om te overleven? Ben je bereid je angsten onder ogen te zien en je programmatie te herkennen? Ben je verslaafd aan denken, drank, sex, medicatie, …of zorgen voor anderen en heb je door dat dit alleen maar afleiding is om niet te ZIEN wat er werkelijk is?

Gun je jezelf het leven en durf je met een kleine groep de controle te laten voor wat ze is en je over te geven aan wat het leven jou te bieden heeft?

Zo ja, bied ik je een unieke gelegenheid om een duidelijk zicht te krijgen op wat er allemaal speelt in je leven, een diepgaande fysieke zuivering te ontvangen en meer ruimte om zelf te creëren wat goed voelt voor jou in dit spel genaamd ‘leven’.

Een zeer waardevolle ervaring om duidelijkheid te brengen in de stroom van het leven en jou te inspireren om te schijnen.

Geef jezelf dit geschenk

Voor wie?

  • Voor iedereen die bewuster in het leven wil staan en vanuit nieuwe inzichten duidelijke keuzes vanuit een open hart wil maken.
  • Voor iedereen die durft toegeven dat angst een slechte raadgever is én toch durft te springen in het onbekende.
  • Voor iedereen die deel wil uitmaken van een mooie cirkel met gelijkgezinden.
  • Voor iedereen die voelt dat het tijd is voor een volgende stap op dit prachtig pad genaamd ‘leven’.

Maxime

OMG, (..) Er is zoveel veranderd in mijn leven en ben zo gigantisch stabieler en rustiger. Kan niet wachten om je er meer over te vertellen.

Maxime • België

Juul Vanleysen

Voor een wonderlijke dame. Voor een wonderlijke sjamane. Voor een nederig, groots wezen. Innige dank. Namaste.
Juul Vanleysen • België

Karin Vanaudenaerden

Lieve, pas seulement un prénom… Une façon d’être qui vous transforme! L’impression de recevoir trop pour ce que l’on peut lui rendre en retour! Aujourd’hui, je renais… Je suis énergisée, ce qui exprime au moins une partie de ce que je ressens !!!
Merci, Merci, Merci

Karin • Itterbeek

Colm

Lieve has the ability to tune in and bring powerful spiritual healing and deliver it in a relaxed and meaningful manner. Thank you Lieve, Love and Blessings
Anoniem • Ireland

Lisanne

What a beautiful gift this weekend together was. I still have a warm glow in my chest 🙂 […]. All your warmth and love and authenticity will keep me warm and glowing this winter season. Thank you, merci, danke.

Big hug ❤️ • Lisanne

Mateusz & Nikolas

Thanks for your love, all your teachings and pointings, for your wisdom and laughter and for your warm-heartedness. To show us how extraordinary life is and how to dive deep into our own being.

Mateusz & Nikolas • Germany

Nikolas Jürgensmeyer

i’m sending you regards with love and joy and my deep gratitude for all the love you are constantly giving to all of us. There is a tremendous depth in what you are sharing with us. Thank you, thank you, thank you! In stillness,

Nikolas • Germany

Isabelle de Meyere

Amai, straf hoor afgelopen vrijdag ! We hebben echt genoten van je maanceremonie. Je was zo echt, zo jezelf, heerlijk om je bezig te zien en het was voor ons ook een erg louterende avond. Heel veel dank voor zoveel liefde
Isabelle de Meyere • Brussel

Jakob

Ongelofelijk hoe het medicijn en vooral de omgeving, mensen en ceremonie mij gebracht hebben tot de zelfzorg en zelfliefde waar ik overduidelijk nood aan had.

Jakob

Carmen Cheung

Lieve! Duizenden miljoen keer dankbaar zelfs dat is nog te weinig. Dank u dat ik je onvoorwaardelijke liefde heb mogen voelen! Tot snel, veel liefde.
Carmen • België

Lieve De Boeck

Ik ben niet meer en niet minder dan een kanaal om liefde door te geven en het is mijn keuze om niet meer of niet minder te zijn in deze wereld.

Zoals bij ieder mens is mijn pad bezaaid met rozen én doornen, maar ik heb ondertussen geleerd dat het één niet beter is dan het andere. Alles is goed.

Ik ben er ook achter gekomen dat het verleden niet meer is dan een verhaal en de toekomst niet meer dan een droom. Ik probeer dan ook in volle overgave te leven in het nu.

Voor mij is het simpel. Ik werk op basis van vertrouwen. Het leven dat ik heb geleefd met onnoemelijk veel ervaringen en opleidingen heeft me op dit punt gebracht. Aan mij om mijn unieke zijn te laten schijnen om anderen te inspireren dit ook te doen – op hun unieke manier -.

Ontdek. Evolueer. Schijn.

Tijd om contact te maken met je essentie en alles wat leeft. Tijd om op ontdekkingstocht te gaan in jezelf om vanuit een open hart bewuste keuzes te kunnen maken en je unieke zijn te delen.

Bosbaden met Paddestoelen

Sjoerd en Lieve

Nature Quest

4 day solo time in Nature

Plant ceremonie

Diep contact met je pure essentie

Zweethut ceremonie

Eeuwenoud reinigingsritueel

Energetische healing

Diepgaande 1 op 1 healing

Vragen? Zorgen? Speciale verzoeken?

Stay up to date

Subscribe to the mailing list and be the first to receive the latest updates.

YOU'RE IN!Thank you! You have been successfully registered. Time to shine!