Energetische healing

Heractiveer jouw zelfhelende kracht

Time to Shine - Special Healing Weekends Image

Helen in zachtheid

Wat als een traumatisch verleden zou kunnen worden omschreven heeft ervoor gezorgd dat ik zeer jong bewuste keuzes heb gemaakt. Eén daarvan is uit het slachtofferschap stappen wat zeer bevrijdend werkt. Dat pijn je in beweging brengt en lijden zorgt voor crisismomenten en inzichten heb ik ten volle mogen beleven.

Zelf geloof ik in helen in zachtheid en dat is ook wat ik aanbied: iedereen die er open voor staat in contact brengen met zijn schoonheid en zelfhelende kracht.

Alles vertrekt bij jezelf en ik geef iedereen graag de gelegenheid om in een zuivere spiegel te kijken zodat zelfliefde kan opborrelen.

Aanbod

Colm

Lieve has the ability to tune in and bring powerful spiritual healing and deliver it in a relaxed and meaningful manner. Thank you Lieve, Love and Blessings
Anoniem • Ireland

Jakob

Ongelofelijk hoe het medicijn en vooral de omgeving, mensen en ceremonie mij gebracht hebben tot de zelfzorg en zelfliefde waar ik overduidelijk nood aan had.

Jakob

Carmen Cheung

Lieve! Duizenden miljoen keer dankbaar zelfs dat is nog te weinig. Dank u dat ik je onvoorwaardelijke liefde heb mogen voelen! Tot snel, veel liefde.
Carmen • België

Isabelle de Meyere

Amai, straf hoor afgelopen vrijdag ! We hebben echt genoten van je maanceremonie. Je was zo echt, zo jezelf, heerlijk om je bezig te zien en het was voor ons ook een erg louterende avond. Heel veel dank voor zoveel liefde
Isabelle de Meyere • Brussel

Carla Van Den Eeckhoudt

Waw, waw en nog eens waw wat een magische energie tijdens en na de vrouwenzweethut…hier wil ik wel een paar jaar in vertoeven….dankjewel Lieve De Boeck en alle mooie dames die aanwezig waren…
Carla Van Den Eeckhoudt • Key Of Live

Mateusz & Nikolas

Thanks for your love, all your teachings and pointings, for your wisdom and laughter and for your warm-heartedness. To show us how extraordinary life is and how to dive deep into our own being.

Mateusz & Nikolas • Germany

Maxime

OMG, (..) Er is zoveel veranderd in mijn leven en ben zo gigantisch stabieler en rustiger. Kan niet wachten om je er meer over te vertellen.

Maxime • België

Karin Vanaudenaerden

Lieve, pas seulement un prénom… Une façon d’être qui vous transforme! L’impression de recevoir trop pour ce que l’on peut lui rendre en retour! Aujourd’hui, je renais… Je suis énergisée, ce qui exprime au moins une partie de ce que je ressens !!!
Merci, Merci, Merci

Karin • Itterbeek

Juul Vanleysen

Voor een wonderlijke dame. Voor een wonderlijke sjamane. Voor een nederig, groots wezen. Innige dank. Namaste.
Juul Vanleysen • België

Lisanne

What a beautiful gift this weekend together was. I still have a warm glow in my chest 🙂 […]. All your warmth and love and authenticity will keep me warm and glowing this winter season. Thank you, merci, danke.

Big hug ❤️ • Lisanne

Boek een energetische healing

Leuk dat je van je laat horen. Ik kijk uit naar je bericht.

  Lieve De Boeck

  Ik ben niet meer en niet minder dan een kanaal om liefde door te geven en het is mijn keuze om niet meer of niet minder te zijn in deze wereld.

  Zoals bij ieder mens is mijn pad bezaaid met rozen én doornen, maar ik heb ondertussen geleerd dat het één niet beter is dan het andere. Alles is goed.

  Ik ben er ook achter gekomen dat het verleden niet meer is dan een verhaal en de toekomst niet meer dan een droom. Ik probeer dan ook in volle overgave te leven in het nu.

  Voor mij is het simpel. Ik werk op basis van vertrouwen. Het leven dat ik heb geleefd met onnoemelijk veel ervaringen en opleidingen heeft me op dit punt gebracht. Aan mij om mijn unieke zijn te laten schijnen om anderen te inspireren dit ook te doen – op hun unieke manier -.

  Vragen? Zorgen? Speciale verzoeken?

  Stay up to date

  Subscribe to the mailing list and be the first to receive the latest updates.

  YOU'RE IN!Thank you! You have been successfully registered. Time to shine!