Select Page

De Lachende Sjamaan

De inspirerende weg naar jeZelf

De Lachende Sjamaan

In het kort

VERWONDERING

Vlaamse Ardennen, België

OMHELS jeZelf

Vlaamse Ardennen, België

ZIE door de illusie

In de natuur (locatie nog te bevestigen)

SPEEL het spel

Vlaamse Ardennen, België

IN HET LANG

Wat kan je verwachten?

Gedurende drie weekenden en één week gaan we samen op reis om onze ware leraar, onze Waarheid, te ontmoeten. We inspireren elkaar door te accepteren wat is. We doorzien de menselijke conditionering die ons verhindert om gewoon in het moment te zijn. En als mens accepteren we ook het mens zijn.

MODULE 1

Verwondering

alles is nieuw

Elk moment is nieuw en daarvoor nodigen we verwondering uit om het moment te kunnen ervaren en accepteren zoals het is. Zelfkennis leidt tot verwondering en verwondering tot nieuwsgierigheid en onderzoek, zodat mensen niets meer interesseert dan mensen zelf, ook al is het maar de eigen persoon. Dus laten we samen gaan zitten en lopen en kijken wat er spontaan gebeurt zonder iets op dat moment te controleren of te proberen te sturen.

Op het menu: 

 • Stilte wandeling
 • Energie observeren
 • Catching Dreams

MODULE 2

Omhels

alles in jeZelf

We nodigen de engel en de duivel in onszelf uit en zien ze als polen van dezelfde eenheid. Beseffen dat wat we het meest vrezen niets anders is dan een idee over onszelf. Door onze aandacht te schenken aan datgene waar we het meest bang voor zijn, stuurt het ons leven niet langer. We begrijpen dat we afhankelijk zijn van vijanden en buitenstaanders om onszelf te definiëren, en dat we zonder enige tegenstand, verloren zouden zijn. Dus hoe resoluter je de vraag stelt “Wie of wat ben ik?” – des te onvermijdelijker is het besef dat je helemaal niets bent, afgezien van al het andere.

Op het menu:

 • Stilte Zweethut
 • Voed je demonen
 • Dans, en vier al wat is

MODULE 3

Zien

door de illusie

We resetten onszelf door vier dagen en drie nachten in de natuur te zitten in het besef dat we nooit alleen zijn. Inspiratie is overal om ons heen, in het besef dat we niet van dat alles gescheiden zijn, dat we dit alles ZIJN. Deze Vision Quest is een zoektocht om te worden wat we waren voordat we werden. Alles is hier. We moeten gewoon kijken en zien!

Op het menu:

 • Vision quest – 4 dagen alleen in de nature
 • Reinigingsritueel (in de rivier of bij het vuur)
 • Bijeenkomsten rond het heilige vuur

MODULE 4

Speel

het spel

Tijd om je eigen leraar te zijn. Tijd om elkaar te inspireren door je waarheid te spreken. Tijd voor co-creatie. Tijd om te beseffen dat de enige zin van het leven is, om te leven. Dat het universum in wezen een magische illusie en een fantastisch spel is en dat er geen aparte “jij” is om iets uit het leven te halen. Want “jij” is het universum dat vanuit miljarden gezichtspunten naar zichzelf kijkt, punten die komen en gaan zodat de visie voor altijd nieuw is. Dus tijd om te spelen!

Op het menu:

 • Deel je Zelf
 • Bid om genade
 • Dankbaarheid

Nogmaals bedankt voor jouw warme en liefdevolle begeleiding… Het was een zeer intense ervaring… tot in de kern van mijn wezen ❤️ Je bent een fantastisch persoon, die je warmte en liefde deelt met je medemens… En dat doet ongelooflijk deugd!!

Tom Libbrecht – Gent

What your being is offering to the universe, to all of us, … is beyond words. From the bottom of the heart, thank you dear Lieve, for helping us see the colours of Life.

Vicky Bettendorff – Brussel

Ik heb met deze lachende sjamaan een week- retreate gedaan in Portugal… Ik heb nog nooit zo‘n zachte en krachtige begeleiding ervaren in 1 persoon. En iemand die zo mee de diepte kan inreizen maar ook haar vrolijkheid en lichtheid bijhoudt… ik wens iedereen zo’n sjamaan toe op zijn/ haar pad!

San Eyckmans – Antwerpen

Klaar om jeZelf te omarmen?

Veel meer dan alweer een opleiding

Hannes Malfait, praat met Lieve De Boeck over de positieve effecten van een Vision Quest, over een eekhoorn 🐿️  en zijn persoonlijke ervaringen tijdens de opleiding.

Lieve De Boeck

Ik ben niet meer en niet minder dan een kanaal om liefde door te geven en het is mijn keuze om niet meer of niet minder te zijn in deze wereld.

Zoals bij ieder mens is mijn pad bezaaid met rozen én doornen, maar ik heb ondertussen geleerd dat het één niet beter is dan het andere. Alles is goed.

Ik ben er ook achter gekomen dat het verleden niet meer is dan een verhaal en de toekomst niet meer dan een droom. Ik probeer dan ook in volle overgave te leven in het nu.

Voor mij is het simpel. Ik werk op basis van vertrouwen. Het leven dat ik heb geleefd met onnoemelijk veel ervaringen en opleidingen heeft me op dit punt gebracht. Aan mij om mijn unieke zijn te laten schijnen om anderen te inspireren dit ook te doen – op hun unieke manier -.

Start je reis

Wil je het geheim van het leven ontdekken door het zelf te ervaren? Neem dan deel aan deze illusionaire dans door jezelf niet zo serieus te nemen en ontdek hoe niets belangrijk is. Kom en ontdek alle antwoorden binnenin.

The Laughing Shaman by Lieve De Boeck

De Lachende Sjamaan

650 / module

Je krijgt:

 • Alle sessies, cirkels & activiteiten. Incl. 4 dagen vision quest in de natuur.
 • Lekker flexitarisch eten.
 • Verblijf (slaapkamers worden soms gedeeld met een andere persoon).

Maar ook:

 • De mogelijkheid om te assisteren bij andere ceremonies die ik organiseer.
 • Deelnemen aan een netwerk waar we elkaar inspireren door onze eigenheid uit te stralen.
 • Geef jezelf het geschenk van je Zelf.

Registratie formulier

Vul het onderstaande registratieformulier in, druk op de knop Registreren en je bent helemaal klaar om deel te nemen aan deze inspirerende training over hoe je jezelf kunt omarmen.

Registratie gesloten

Sorry, maar deze training is volzet.

Praktische informatie

Wanneer?

2-4 februari 2024
3-5 mei 2024
29 juli – 04 augustus 2024
26 november – 1 december 2024

Wat breng ik mee?

Voor de start van elke nieuwe module ontvang je alle informatie die je nodig hebt om je Zelf voor te bereiden.

Betalingsmogelijkheden

VROEGE VOGELS
Reserveer je plek door 2.450 € over te maken op BE67 7350 0546 1387 met vermelding van je naam en “TLS2024 – vroege vogel“.
De betaling is verschuldigd op 1 december 2023.

LATE VOGELS
Reserveer je plek door 2.600 € over te maken op BE67 7350 0546 1387 met vermelding van je naam en “TLS2024“.
De betaling is verschuldigd op 6 januari 2024.

BETAALGEGEVENS
IBAN: BE67 7350 0546 1387
BIC: KRED BE BBB

DE BETALING SPREIDEN?
Een spreiding van de betaling in de tijd kan worden overwogen, neem hiervoor contact op met Lieve De Boeck.

LET OP
Je reiskosten zijn NIET inbegrepen in de prijs.

BELANGRIJK

Je schrijft je in voor het jaar, dus door te registreren ga je akkoord met het betalen van het volledige bedrag. Alle excuses maken deel uit van de illusie, dus het is jouw eerlijkheid die telt in dit spel.

Vragen? Zorgen? Speciale verzoeken?

Stay up to date

Subscribe to the mailing list and be the first to receive the latest updates.

YOU'RE IN!Thank you! You have been successfully registered. Time to shine!